• RELIABLE POWER SOLUTIONS INDUSTRY, BUSINESS & HOME
  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GRUPELкачество, надеждност и ефективност

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 8-81 kWA

  SMARTRange

  8-81kVA– гамата дизелови генератори Smart Range се състои от продукти подходящи за резервирано захранване на жилищни сгради и дребен към средно насочен бизнес. Генераторите се предлагат с мотори собствена марка Grupel .

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 87-700kVA

  INDUSTRIALRange

  87-700kVA-гамата промишлени дизелови генератори Industrial Range е специално разработена за индустриалния сектор и е проектирана да работи като основен или авариен източник на захранване. Тези генератори са предназначени за разнообразен набор от приложения .

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 700-1000kVA

  HEAVYRange

  700-1000kVA– гамата промишлени дизелови генератори Heavy Range е специално разработена за да задоволи индустриалните нужди с високи енергийни изисквания. Тази гама се състой от контейнерни дизелови генератори проектирани да осигурят захранване с ниско или средно.

Безшумните Дизел Генератори на Grupel: Тихи и Ефективни

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Безшумните Дизел Генератори на Grupel: Тихи и Ефективни

Grupel със своя дългогодишен опит и история е водещ производител на енергийни решения, фокусиран върху качеството на продуктите и иновациите. В сферата на дизел генераторите Grupel  се отличава със своите безшумни решения, които осигуряват електричество в критични ситуации с минимално въздействие върху околната среда и потребителите.

Технологични Иновации за Безшумен Работен Процес

В проектирането на своите безшумни дизел генератори Grupel залага на най-новите технологии. Това включва изпозването на звукоизолиращи материали, както и напреднали системи за амортизация на вибрациите, които минимизират шума до нива, които са не натрапичи за хората в близост до генератора.

Енергийна Ефективност и Устойчивост

Друго предимство на безшумните дизел генератори на Grupel e високата им енергийна ефективност, предоставяща надежност и устойчивост.Двигателите им са проектирани да осигуряват оптимална конверсия на горивото в електрическата енергия, като същевременно намаляват емисиите и разходите за гориво.

Разнообразие от Модели и Приложения

Grupel предлага широка гама от безшумни дизел генератори, подходящи за приложения в различни области. Техните генератори варират от малки преносими генератори за домашна употреба до по-големи мощни системи, подходящи за индустриални и комерсиални обекти.

Поддръжка и Гаранции

С Grupel получавате освен високачествен продукт, но и изключителна клиентска поддръжка и гаранция. За да осигури безпроблемната работа на вашия генератор от Grupel предлагат високо квалифицирани експерти, които да  ви консулатират и сервизно да ви обслужват.

Безшумните дизел генератори на Grupel предлагат перфектното съчетание между иновативна технология, енергийна ефективност и надеждност.  Те са създадени с цел да отговорят на нуждите на различни потребители и приложения, осигурявайки непрекъснато и безпроблемно електрозахранване, където и когато това е необходимо.

 

Подобни публикации