• RELIABLE POWER SOLUTIONS INDUSTRY, BUSINESS & HOME
  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GRUPELкачество, надеждност и ефективност

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 8-81 kWA

  SMARTRange

  8-81kVA– гамата дизелови генератори Smart Range се състои от продукти подходящи за резервирано захранване на жилищни сгради и дребен към средно насочен бизнес. Генераторите се предлагат с мотори собствена марка Grupel .

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 87-700kVA

  INDUSTRIALRange

  87-700kVA-гамата промишлени дизелови генератори Industrial Range е специално разработена за индустриалния сектор и е проектирана да работи като основен или авариен източник на захранване. Тези генератори са предназначени за разнообразен набор от приложения .

  АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 700-1000kVA

  HEAVYRange

  700-1000kVA– гамата промишлени дизелови генератори Heavy Range е специално разработена за да задоволи индустриалните нужди с високи енергийни изисквания. Тази гама се състой от контейнерни дизелови генератори проектирани да осигурят захранване с ниско или средно.

продукти

ГЕНЕРАТОРИ

Предлагаме автоматични дизелови генератори на италианската компания Green Power и португалската Grupel. Ние сме ексклузивни представители и сервизни партньори на двата бранд-а. Това са висококачествени генератори, произведени изключително и единствено в европейския съюз от фабрики с традиции в машинопроизводството. Устройствата имат всички приложими сертификати за качество и екологични норми. Изключително широка гама в мощностите – от 6 до 2,500 kVA. Предлагат се множество опции при изборна н двигател и на алтернатор, както и всякакви допълнителни технологични решения.
Имаме опит в изпълнението на редица сложни проекти, включващи интегрирани решения за допълнителни горивни резервоари и специфична автоматизация.
Партнираме си успешно с няколко вериги супермаркети в страната; основен доставчик сме на оборудване на филиалите на Кауфланд. С оглед на високата оценка за работата ни, Кауфланд България са ни избрали и за одитор на инсталираните устройства, като всяка година щателно проверяваме всяко едно от тях.
Ние сме инсталаторът на няколко сложни обекта на складове на Лидл: България – Равно поле – 1 (3 машини), Румъния – централен склад в Букурещ, Кипър – централен склад в Ларнака. Всяка от основните машини е с мощност над 1MW. (confidential, only for Lidl authorized staff)

генератори

АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ 700-1000kVA

UPS-УСТРОЙСТВА

Италианската фабрика BORRI има дългогодишни традиции в производството на UPS-устройства. Фабриката е тясноспециализирана в областта. Поради относително малкия си размер, не е толкова позната като големите си конкуренти, но въпреки това е многократно избирана от редица водещи големи европейски корпорации. Ейч Ай Инженеринг е ексклузивен партньор на марката в България поради съвпадащия профил на предлаганата услуга, насочена към безупречно качество. Въпреки високите цели, които си поставят, BORRI успяват да поддържат широка гама продукти (моля вижте таблица) и да го правят при конкурентни цени при съпоставимо или по-високо качество. Отличен, далновиден избор за устройство, на което може да се разчита.
Ние сме изпълнили редица проекти с това оборудване, включително и със сериозни мощности.

Когато става дума за UPS-устройства, безспорно важен избор са батериите. И тук ние не правим компромис и винаги избираме FIAMM – световно признат лидер в сферата. Ние сме изключителен техен представител за гамата на тяговите батерии на тези продукти.

UPS

ШИНОПРОВОДНИ СИСТЕМИ

Технологията и като цяло концепцията на шинопроводите е брилянтна – истински прогрес в сферата на електричеството. Оптимизацията, постигната чрез съвременните технологии, може да има масивен ефект както върху ресурсите, необходими при изграждането на обекта, така и в перспектива при безпроблемната му експлоатация.

Ние, в Ейч Ай, винаги сме отворени към новите технологии и затова сме едни от първите в България, които предлагат продукта от повече от 10 години. Смело можем да кажем, че сме водеща компания в този продукт в страната и всяка година участваме в изграждането на редица големи проекти.
Ние сме представител на бразилския икономически гигант Megabarre, който тотално доминира пазара в Южна и Северна Америка. За своя европейски пазар, Megabarre са изградили фабрика в Италия, залагайки на традициите в безкомпромисното качество на техните продукти.

ШИНОПРОВОДИ